Varför ska jag pröva speeddejting?

70 % av kommunikationen anses vara icke-verbal där den andra personens kroppsspråk, ansiktsuttryck samt röst har stor påverkan på oss. Risken med onlinedejting är därför att vi spenderar veckor på att kommunicera med en person som i verkligheten inte kan leva upp till de förväntningar vi har byggt up. Det här motverkar “offlinedejting”, då vi omedelbart får ett mer realistiskt intryck av någon. Dessutom får du träffa flera singlar under en kväll - oerhört roligt och tidseffektivt!

Hur går en kväll till?

Alla våra event är olika, men gemensamt för dem är att de hålls i en varm och avslappnad atmosfär! Vanligtvis ges du möjlighet att dejta ett antal singlar (minst 12 stycken) som varar ungefär 5 minuter vardera. Många skratt utlovas och förhoppningsvis uppstår en match. Och även om du inte hittar den rätta just den kvällen kan du lära känna nya vänner för livet! Dessutom får du en ny livserfarenhet. 

Jag är ganska tystlåten, är detta verkligen något för mig?

Vet du vad? Det är rätt många som är blyga men som önskar utmana sin comfort zone. Det är en missuppfattning att man måste vara oerhört social för att delta på speeddejting. Vi är dock medvetna om att det kan kännas nervöst och pirrigt och har därför roliga spelkort på borden exempelvis för att underlätta samtalet lite grann. Och glöm inte att alla är i samma situation som dig!

Vad händer sedan?

När kvällen lider mot sitt slut så kommer du att få möjlighet att lämna in ett formulär till oss som du har haft med dig under kvällen. Där fyller du i om du önskar utbyta kontaktinformation med någon (e-post och/eller telefonnr). Om detta intresse är ömsesidigt besvarat kommer vi att inom 24 timmar från speed dejtingen att skicka den andras kontaktinformation detta till dig.Vilka riktar sig era event för?

Våra event riktar sig till singlar som söker en relation. Hos oss ges möjligheten att träffa likasinnade och förhoppningsvis uppstår det en match! Våra event är alltid dedikerade en speciell åldersgrupp och sexuell orientering.

När ska jag vara på plats?

Våra tider är starttider för när själva kvällen börjar. Det är därför viktigt att du kommer ungefär 15 minuter tidigare för att vi ska kunna maximera antalet speeddejter under en kväll. Under den här tiden har du även möjlighet att mingla och lösa ut en eventuell drinkbiljett. Notera att om du är mycket försenad till ett av våra event kan vi tyvärr behöva neka dig från att delta. Vi kommer då inte att återbetala pengarna.